Tickets bestellen


De toegangsprijs tot de Night of the Bands bedraagt € 20,00 (exclusief servicekosten)

Toegangskaarten zijn te verkrijgen via de link op deze site.

De voorverkoop start op woensdag 14 juni.


Elke toegangskaart geeft recht tot een zitplaats op een van de tribunes in de Rodahal

Er zijn slechts 500 toegangskaarten beschikbaar.

Houd u deze site zodoende goed in de gaten, want OP = OPDe toegangskaarten zijn niet genummerd op rij- of stoelnummer. Iedereen zoekt een plekje op een van de tribunes.

Indien u verhinderd bent, kunt u wellicht iemand anders blij maken met de kaarten. Helaas kunnen wij geen gekochte kaarten terugnemen.

U kunt meteen uw tickets op veilige wijze betalen. Prijzen zijn excl. servicekosten. U krijgt per e-mail uw e-ticket(s) met een unieke barcode toegezonden. Druk uw ticket(s) af, dit is uw toegangsbewijs, bewaar het daarom goed. Op deze manier hebt u direct uw kaarten in huis!

Met uw e-ticket hoeft u niet langs de kassa, maar kunt u meteen doorlopen naar de ingang de Rodahal. Daar wordt uw ticket gescand en krijgt u toegang tot de locatie. 

Elk ticket geeft toegang tot de voorstelling voor één persoon. De barcode en het ticketnummer op dit e-ticket zijn uniek, dus kopiëren is zinloos.

indien u uw e-mail op uw smartphone ontvangt en u kunt de tickets met de barcode op uw scherm tonen, dan is op papier afdrukken niet nodig. Bij de ingang worden uw ticketbarcodes dan vanaf uw smartphonescherm gescand.

Wanneer u geen computer heeft en niet via iemand anders tickets kunt bestellen, neem dan contact met ons op en wij zullen gezamenlijk een oplossing vinden om u aan tickets te helpen. 


De verkoopvoorwaardes voor tickets vindt u hier

Klik op deze afbeelding voor het bestellen van tickets

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info